EsomarISO 20252MOAISO 20252NIMAISO 20252dutchenglish
 
 
 
Systeembeheerder  
Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de infrastructuur binnen ons datacenter en de kantoorautomatisering. Je bent betrokken binnen het IT team en draagt bij aan het ontwerpen, implementeren en beheren van projecten waarmee onze klanten onderzoek uitvoeren. De infrastructuur wordt vanuit ons datacenter op eigen hardware gehost. Hiervoor maak je veel gebruik van Microsoft software en diverse hardware.

Je kan jouw technische inzichten vertalen naar goed onderbouwde oplossingsmethoden en systeemadviezen. Je analyseert uiteenlopende vraagstukken en zorgt dat je alle informatie boven water krijgt voor het uitwerken van het ontwerp. Hiermee ga je aan de slag om de systemen te bouwen en deze vervolgens te implementeren binnen de gehele infrastructuur.

Je legt storingen, oorzaken en oplossingen vast in ons ticketsysteem. Documentatie en kennisoverdracht is een belangrijk onderdeel. Dagelijks schakel jij tussen gebruikers, leveranciers en ontwikkelaars, waarbij je advies geeft over mogelijk oplossingen.

Jouw uitdaging is om de systemen stabiel en veilig te houden in een dynamische omgeving met veel gebruikerswensen. Daarom ben je continu bezig om routinematig beheerwerk te automatiseren. Zo krijg je ook meer tijd voor leuke en belangrijke innovaties.
Als systeembeheerder ga je je o.a. bezighouden met het beheer en onderhoud van Windows, Hyper-V, Exchange en IIS. Daarnaast ga je participeren in projecten.
  verder >>>
 
  DESAN Research Solutions, Transformatorweg 80, 1014 AK Amsterdam, telefoon 020 620 1589, informatie@desan.nl