EsomarISO 20252MOAISO 20252NIMAISO 20252dutchenglish
 
 
 
Algemeen  
Als ervaren en vooruitstrevende dataverzamelaar is DESAN Research Solutions van veel markten thuis. Voor telefonisch onderzoek staat een modern callcenter klaar met bekwame enquêteurs. Voor schriftelijk onderzoek kunnen wij de vragenlijsten verzorgen, verzenden en verwerken, van tientallen tot honderdduizenden. Voor online onderzoek via internet draait eigen software op onze servers, met reserveservers elders altijd stand-by. En voor face-to-face onderzoek op locatie zetten wij graag de handhelds in, pocket pc’s met GPRS.

DESAN heeft alle methoden in huis. En is niet alleen veelzijdig, maar ook flexibel. Een deel van de doelgroep per email benaderen en anderen per post, of iedereen eerst schriftelijk en sommigen later nog telefonisch? Geen probleem: we kunnen het zelf en snel. Mede dankzij IT (‘Interview Technology’), onze toonaangevende vragenlijstsoftware. IT vormt de technische basis voor al onze dataverzameling, zodat verschillende methoden gemakkelijk kunnen worden gecombineerd, in ‘mixed mode research’.

Dataverzameling is onze basis. Ware het daar bij gebleven, dan hadden we misschien DESAN Data Collection geheten. Maar we denken ook graag mee over een onderzoeksopzet, construeren desgewenst een vragenlijst (of leveren daar anders ongevraagd commentaar op), combineren, bewerken en analyseren data, en presenteren de resultaten in een passende vorm. Wij adviseren met brede kennis en ruime ervaring over onderzoek. En dragen al oplossingen aan voor anderen een probleem ontwaren. Vandaar: DESAN Research Solutions.
 
  DESAN Research Solutions, Transformatorweg 80, 1014 AK Amsterdam, telefoon 020 620 1589, informatie@desan.nl