EsomarISO 20252MOAISO 20252NIMAISO 20252dutchenglish
 
 
 
Internetonderzoek  
In veel gevallen is internet een ideaal medium om data te verzamelen. Web surveys zijn vooral sneller en veelzijdiger dan schriftelijke onderzoeken en vooral goedkoper dan telefonische enquĂȘtes. Bovendien komt soms van pas dat in internetvragenlijsten allerlei grafisch en audiovisueel materiaal kan worden opgenomen, zoals logo's, foto's, soundbites en filmpjes.

DESAN ligt aan een snel glasvezelkabelnet en heeft een modern serverpark in huis. Bij eventuele storingen wordt automatisch geruisloos overgeschakeld naar altijd stand-by staande servers op onze co-locatie. Dankzij onze generieke CAI-software IT kunnen wij de technische mogelijkheden van digitale vragenlijsten optimaal benutten. En kan de klant op elk moment zien hoe het met de respons en de tussentijdse resultaten staat.

Minstens zo belangrijk als de hard- en software is onze jarenlange ervaring met klein- en grootschalige on-line onderzoeken over allerlei onderwerpen onder diverse doelgroepen. Die ervaring leert onder andere dat combinatie met andere dataverzamelingsmethoden vaak de beste oplossing biedt.

Vanzelfsprekend verzorgen wij desgewenst ook de uitnodigende e-mails of brieven en kunnen we zowel technische als inhoudelijke helpdesks bieden.
 
  DESAN Research Solutions, Transformatorweg 80, 1014 AK Amsterdam, telefoon 020 620 1589, informatie@desan.nl